Voorstelling

Ik, zaakvoerder Danny Driesen, richtte het bouwbedrijf in 1999 op. Sinds '90 voerde ik als zelfstandige met een collega reeds een firma in de branche, nadat ik de opleiding Hoger Secundair Beroepsonderwijs in de richting bouw succesvol had afgerond. Inmiddels heb ik 20 jaar ervaring in de bouw! Danny Driesen bvba is gegroeid tot een dynamisch bedrijf met meewerkende patroon en vijf geschoolde vaste medewerkers.

We realiseren algemene bouw- en renovatiewerken van hoogstaande kwaliteit tegen een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding met veel vakmanschap en gedrevenheid.
Onze specialiteit is ruwbouw en verbouwingen voor zowel bedrijven als particulieren, maar we zijn tevens uiterst ervaren in appartementsbouw en industriewoningen. We werken ook al jaren in onderaanneming met kundige aannemers voor onder meer dakwerken en metaalconstructies, wat onze service en kwaliteit ten goede komt.

Een correcte en professionele uitvoering is bij Danny Driesen bvba vanzelfsprekend. Een sleutel op de deur is een mogelijkheid, de bouw kan volledig door ons worden afgewerkt. We handhaven traditionele bouwtechnieken, maar ook nieuwe, moderne technieken gaan we niet uit de weg. Zo hebben we het lijmen van stenen al vaak toegepast. Er wordt gewerkt met de beste merken en materialen, naar keuze en in samenspraak met de klant. Bij de afwerking kunt u uw voorkeur en smaak aan bod laten komen.

Danny Driesen garandeert een persoonlijke aanpak en betrouwbare service. Ik ben niet alleen zelfwerkend patroon, maar ik denk ook met u mee! Door mijn jarenlange ervaring en expertise heb ik een praktische kijk op het te verrichten karwei en goede, betaalbare materialen. Ik spreek het plan van de architect graag met u door op basis van mijn uitgebreide praktijkervaring en probeer mijn klanten zo budgetvriendelijk mogelijk verder te helpen.

Bij ons komt de klant altijd op de eerste plaats en wordt er gestreefd naar uw volle tevredenheid. Bekijk gerust eens de fotogalerijen op de site voor een impressie van onze nieuwbouw-, renovatie- en algemene bouwwerken en wat we voor u kunnen betekenen.

Voor meer informatie, advies of een kosteloze prijsofferte, neemt u vrijblijvend contact op met Danny Driesen. Telefonisch, per mail of via het contactformulier. We staan u graag te woord.
Tot ziens bij Danny Driesen bvba!